KARRIÄR

Vi vill leverera goda resultat åt våra kunder. Just därför tycker vi det är viktigt att våra anställda trivs. Är du driven, entusiastisk och ansvarstagande? Är du ute efter en utmaning och samtidigt ha kul på jobbet? Bli en del av vårt team och ta chansen att arbeta med några av de största tech-företagen i världen.

9 LÄNDER

Strax utanför centrala Göteborg sitter det goa gänget på Brightvision – en samling kreativa digitala marknadsförare, drivna mötesbokare strategiska projektledare och hungriga säljare. I våra nyrenoverade lokaler med magisk utsikt inspireras vi till att skapa grymma leadsgenererande kampanjer åt både drakar och start-ups i IT-branschen (samtidigt som vi njuter av Lisebergs skyline eller tar en svettig pingismatch). Vi som jobbar här tar inte oss själva på så stort allvar, men det gör vi med våra kunder – vars förväntningar vi alltid jobbar för att överträffa.

Vad är viktigast för oss på Brightvision?

Vi främjar en transparent företagskultur där inga dörrar är stängda och kommunikationskanalerna är öppna. Med ett distribuerat team i nio länder har vi blivit mästare på kommunikation. Vi är raka skyttar med god humor och lagspelare som är fulla av ödmjukhet.

 

Personlighet

Att umgås med varandra och utvecklas ihop är något vi sätter värde på, därför bygger vi ett sammansvetsat team som vill åt samma håll. Vi rekryterar på personlighet eftersom en härlig, social och driven person alltid levererar. Personlighet framför meriter!

Frihet

Vi förväntar oss att du ständigt vill utvecklas. Då vet vi att du mår bra, och att vi en dag kommer att bli bäst. Men då behöver du friheten att göra ditt jobb under förutsättningarna som passar dig. Därför är vi ”Location Independent”, så behöver du jobba hemma ibland, eller kanske från Malta en månad – kör!

Transparens

Ogillar du att beslut tas över ditt huvud och ingen fattar varför det togs? Det är något vi undviker i denna platta organisation med högt tak. Transparens leder till förtroende vilket är grunden till bra teamwork. Vart du själv står i förhållande till dina utvecklingsmöjligheter och hur du ska nå dina mål är något du också alltid får svar på.

Glädje

Vi jobbar i en prestigelös miljö där vi ser och uppmuntrar varandra. Och skrattar högt en hel del. Om du har roligt på jobbet så kommer du också att göra kunderna nöjda. Kom hit på en kaffe så bjuder vi på en galen story från någon AW, kick-off, sommarfest eller pepparkakshustävling som spårat ur.

”Sedan jag började på Brightvision känner jag mer och mer för varje dag att det är rätt ställe för mig! Jag värdesätter framför allt att det är ett företag där alla uppmuntras till att tänka kreativt kring våra projekt och arbetssätt och där initiativ uppskattas. Här får jag alla förutsättningar för att jag som konsult ska kunna leverera goda resultat i kundernas kampanjer. För mig är möjligheten att arbeta remote perfekt och samtidigt känner jag mig lika inkluderad som resten av gänget. Dessutom är det alltid roligt att få använda min sociala förmåga till att hjälpa våra kunder på bästa sätt.”

– August Berglund BDR

ÄR DU VÅR NÄSTA ÖDMJUKA VINNARSKALLE?

Då vår företagskultur präglas av ödmjukhet, frihet och resultatfokus behöver du vara grym på att kunna hantera många projekt och få saker gjorda snabbt – efter kundens önskemål. Du tycker om att arbeta mot konkreta resultat och är inte rädd för att ha mätbara mål. Att få arbeta både strategiskt och operativt är något du går igång på, och rapportering och analys tycker du är lika viktigt som kaffe på jobbet. Om du genuint gillar människor, trivs med kundkontakt och är en prestigelös ”doer” med en analytisk hjärna som sätter stolthet i att skapa topp-leveranser så är du välkommen med din ansökan.

”Möjligheten att få planera, genomföra och se resultaten av så många olika typer av kampanjer i ett digitalt landskap som konstant förändras är både utvecklande och utmanande. Att alltid få teamets förtroende och uppmuntran att komma med egna idéer som förbättrar våra kampanjer är roligt och gör att självförtroendet växer. Att få jobba med IT-branschens hetaste företag är såklart också väldigt givande!”

– Cecilia Bylund, Digital Marketing Consultant

Vill du bli en
del av vårt lag?

Vi är en B2B-leadgenerationbyrå som värderar balans mellan arbete och privatliv. Är du driven, entusiastisk och villig ge det lilla extra? Är du ute efter en ny utmaning och lite kul? Hör av dig!

Vill du bli en
del av vårt lag?

Vi är en B2B-leadgenerationbyrå som värderar balans mellan arbete och privatliv. Är du driven, entusiastisk och villig ge det lilla extra? Är du ute efter en ny utmaning och lite kul? Hör av dig!